Eindeloze hardware en software mogelijkheden

Bent u op zoek naar een kassasysteem met hele specifieke functies of onderdelen? Povis ontwikkelt, bouwt en levert gebruiksvriendelijke kassasystemen op maat. We stellen hardware samen naar aanleiding van uw wensen én de software wordt ingericht zoals u die nodig heeft. Zo kunnen we voor iedere situatie de perfecte oplossing creëren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen aan onze all-in-one kassasystemen of om een compleet nieuwe samenstelling van hardware en software, bij Povis is alles mogelijk. Lees meer over maatwerk kassa’s.

Maatwerk kassa’s

Op deze website vindt u een selectie van onze hardware. We bieden kassa’s, PIN-terminals, weegschalen, scanners en nog veel meer. Ons aanbod is echter veel groter en de combinaties zijn eindeloos. Zo kunnen we altijd een kassasysteem samenstellen dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Bovendien houden we er altijd rekening met dat de hardware en software goed op elkaar aansluiten. Bent u er nog niet over uit wat u nodig heeft? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!Maatwerk kassa

Software op maat

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van onze kassasoftware. Daardoor is onze kassasoftware heel veelzijdig. Standaard bevat het reeds enorm veel functionaliteiten, maar onze ontwikkelaars houden van een uitdaging en kijken ernaar uit om weer iets nieuws te creëren. Dat kan iets kleins zijn in de remote dashboard of een compleet nieuwe functie. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan bespreken we de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Scherpe prijzen

Ondanks de uitgebreide mogelijkheden, zijn de kassasystemen van Povis altijd bijzonder scherp geprijsd. Dat geldt ook voor onze maatwerkoplossingen. We zijn een kleine organisatie met weinig overhead, schrijven onze software helemaal zelf en kopen onze hardware slim in. Lees hier meer over Povis.

Neem contact op

Heeft u vragen of speciale wensen? We horen graag waar u naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op en dan gaan we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek.

Neem contact op