Gebruiksvriendelijk kassasysteem voor verenigingen

Een kassasysteem voor verenigingen moet gebruiksvriendelijk zijn! Veel verschillende mensen van de vereniging zullen een enkele keer achter de kassa staan. Zij moeten zonder handleiding kunnen afrekenen. De kassasystemen van Povis staan bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn daarom bijzonder geschikt voor verenigingen.

Compleet kassasysteem

In veel gevallen heeft een sportclub of vereniging voldoende aan een touch screen kassa, een automatische kassalade en een printer voor de bonnetjes. Wij bieden zo’n pakket standaard aan in onze webshop. Eventueel kunt u nog een PIN-terminal of keukenprinter toevoegen. Verder kunnen we natuurlijk een systeem op maat samenstellen. Neem daarvoor contact met ons op.

Gratis kassasoftware

Meestal wil de penningmeester periodiek een overzicht van de cijfers ontvangen. Diverse rapporten zijn standaard beschikbaar in onze software. Daarbaast bieden we een remote dashboard om de penningmeesteer een online inzicht te geven.

Gemakkelijk onderhoud

Als het systeem eenmaal door ons is geïnstalleerd, dan kun je verder het gehele beheer van de kassa zelf doen. Wij staan natuurlijk klaar om te helpen, maar mocht u een handige ‘Harry’ binnen de club hebben, dan heeft u ons helemaal niet nodig. Bij Povis zijn geen verplichtingen en dat scheelt in de kosten.

Extra mogelijkheden

Bestellingen kunnen ook meteen naar de keukenprinter geprint worden als daar behoefte aan is. En met een gekoppeld PIN-apparaat, waarmee het juiste bedrag meteen afgerekend kan worden, is het misschien helemaal niet meer nodig om contant geld te gebruiken. Een klantendisplay laat duidelijk zien wat iemand heeft besteld en wat het totaalbedrag is.

Een kassasysteem op maat

Elke organisatie is anders. Daarom bieden we naast het bovenstaande standaardpakket ook oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk daarbij aan meerdere kassa’s, specifieke functionaliteit in de software of hardware met speciale eisen. Wij denken graag met u mee om u vraagstuk efficiënt op te lossen.

Neem contact op