Bijzonder veelzijdig

De kassa’s van Povis worden standaard compleet inclusief kassasoftware geleverd. De kassasoftware ontwikkelen we helemaal zelf en dat biedt ontzettend veel mogelijkheden. We zijn zelf ondernemers en hebben in het verleden veel kassas’s gebruikt. Daarom weten we precies hoe u goed met een kassa kunt werken. Deze kassasoftware wordt standaard meegeleverd bij een volledig kassasysteem.

“Ons kassa systeem wordt standaard compleet inclusief kassasoftware geleverd”.Zeer gebruiksvriendelijk

Het belangrijkste is een zeer eenvoudig en gebruikersvriendelijk verkoopscherm. Dat is natuurlijk waar u de meeste tijd mee bezig bent. In het verkoopscherm rekent u af met uw klanten. Vanuit hier kunt u producten aanslaan, korting geven, bonnetjes parkeren en splitsen en natuurlijk afrekenen.

Speciaal voor horeca

Onze kassasoftware heeft standaard een speciale restaurantmodus. Daardoor is het heel makkelijk om de layout van uw restaurant te zien en alles op tafels bij te houden. In de standaardmodus heeft u natuurlijk geen tafels, maar kunt u bonnetjes even wegleggen om dan later af te rekenen. Lees meer over onze kassasystemen voor de horeca.

Speciaal voor de detailhandel

Iedere winkel is anders. De kassa’s van Povis zijn zeer veelzijdig, waardoor ze voor iedere situatie geschikt zijn. U kunt heel eenvoudig extra apparatuur, zoals scanners, PIN-terminals of weegschalen aansluiten. Daarnaast zijn wij een van de weinige kassaleveranciers die het mogelijk maakt om grote hoeveelheden gegevens in één keer in het systeem te importeren. Dat scheelt u als ondernemer enorm veel tijd.

Betaalmethoden

Bij het afrekenen kunt u gebruik maken van contante betalingen, van gekoppelde PIN-apparaten of niet-gekoppelde PIN-apparaten, vouchers, waardebonnen, bankoverschrijvingen, etc.

Veelzijdig

Ons kassasysteem is heel flexibel, waardoor we al uw specifieke wensen eenvoudig kunnen implementeren. Meestal maken we een speciale configuratie op maat. Daarnaast kunnen we zelfs nog heel veel functionaliteit toevoegen door het gebruik van scripts. Tenslotte zijn onze ontwikkelaars ook altijd bereid om specifieke veranderingen in de kassasoftware te maken. Kortom, ons kassasysteem werkt voor iedereen.

Uitgebreide functionaliteit

Het verkoopscherm is het belangrijkste voor het dagelijks gebruik. Voor de manager hebben we extra mogelijkheden die het verdere gebruik makkelijk maken:

 • Creëer, wijzig of verwijder zelf producten, prijzen of omschrijvingen.
 • Houd eenvoudig je voorraad bij of boek deze af.
 • Aan het eind van elke dag of periode je kassa afsluiten, tellen en zien waar er eventueel verschillen zitten.
 • Vind snel bonnetjes terug van klanten uit het verleden of van een bepaald bedrag en print die opnieuw.
 • Maak eenvoudig klanten aan en bekijk hun aankoopoverzicht.
 • Bekijk verschillende rapporten om overzicht te krijgen in de omzetten, omzetten per product of per klant of de stand van de voorraad.
 • Im- of exporteer grote aantallen producten met één druk op de knop.
 • Maak gebruikers van de kassa aan en geef hun rechten op bepaalde functies.
 • Koppel je kassa naar websites (Woocommerce, Thuisbezorgd), financiële administratiesystemen (zoals ExactOnline of Snelstart) of het ticketingsysteem van Link2Ticket.
 • Verder ondersteunen we keukenprinters, keukenschermen, barcodescanners, RFID-scanners en diverse weegschalen.

Handhelds

Voor de horeca hebben we een handheld ontwikkeld die gekoppeld is met de kassa. Hiermee kun je eenvoudig bestellingen aan tafel of op het terras opnemen. De ontwikkelingen gaan snel en het is momenteel al mogelijk om met de handheld af te rekenen. Sterker nog, klanten kunnen zelf hun bestellingen plaatsen. Wij leveren deze handhelds op systemen van 5” – 10”.

 • Mobiele handheld
 • Gebruiksvriendelijk
 • Touch-screen
 • Met betaalfunctie
 • Ingebouwde bonprinter
 • Kassasoftware
 • Povis APP


Remote dashboard

Met ons remote dashboard kunt u vanuit huis of elke andere locatie op deze planeet de gegevens van uw kassa beheren. Bekijk gedetailleerde informatie en doe real-time aanpassingen aan uw producten en voorraad. Super handig!

Online back-up

Sla elke dag uw backups op in onze online kluis. Zo zijn uw belangrijke gegevens altijd veilig opgeslagen en gaat er nooit iets verloren.

Meer informatie over onze kassasoftware

Wilt u meer weten over de kassasoftware van Povis, neem gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, mailen of met ons chatten.

Neem contact op