Boekhouden

Zo bespaar je tijd en voorkom je fouten in je boekhouding.

Automatisch boekhouden met Povis kassasystemen!

Het aanmaken van facturen en registreren van verkopen kost ondernemers onnodig veel tijd. Naast dat het tijdrovend is, is het handmatig invoeren van verkopen ook erg foutgevoelig. Daarom werkt Povis nu samen met webwinkelfacturen.nl! Samen met webwinkelfacturen.nl koppelt Povis kassasystemen aan uw boekhoud- en facturatiesysteem. De koppeling zorgt ervoor dat er automatisch een verkooptransactie of factuur aan wordt gemaakt in uw boekhoudsysteem. Inclusief verwerking van BTW, verzendkosten en kortingen. Bespaar uw tijd en maak minder fouten! 

Webwinkel:

Heeft u ook een webwinkel? Onze boekhoudkoppeling zorgt er ook voor dat ook uw webshop bestellingen automatisch worden verwerkt in uw boukhoudsysteem! Inclusief verwerking van BTW.

Reageren?

Ga naar onze social media pagina's

Blijf op de hoogte

Povis, het kassasysteem dat weet wat jouw behoeften zijn. Daarom zijn wij altijd in ontwikkeling. Volg hier de laatste trends en ontwikkelingen! 

Landelijke PIN storing

Er is momenteel een landelijke PIN storing. veel van onze klanten hebben hier helaas veel last van. Er wordt hard aan gewerkt om de problemen

Lees verder »

Retail kassa

Opzoek naar een compleet en gebruiksvriendelijk kassa systeem voor uw winkel?  Povis biedt de voordelige all-in-one retail kassa! Lees verder

Lees verder »