Kassa op maat

Bent u op zoek naar een kassasysteem met hele specifieke functies of onderdelen? Povis ontwikkelt, bouwt en levert gebruiksvriendelijke kassasystemen op maat. We stellen hardware samen naar aanleiding van uw wensen én de software wordt ingericht zoals u die nodig heeft. Zo kunnen we voor iedere situatie de perfecte oplossing creëren. Of het nu gaat om kleine aanpassingen aan onze standaardpakketten of om een compleet nieuwe samenstelling van hardware en software, bij Povis is alles mogelijk. Ondanks de uitgebreide mogelijkheden, zijn de kassasystemen van Povis altijd bijzonder scherp geprijsd. Dit geldt ook voor maatwerkoplossingen! 

Onze kassasystemen

De tijd dat een geavanceerde en multi-channel kassa alleen is weggelegd voor grotere ondernemingen is voorbij. Povis biedt ook voor kleinere mkb-bedrijven toegang tot een betaalbaar en compleet kassasysteem. Of u nu ondernemer bent in de horeca, detailhandel, persoonlijke verzorging of misschien wel een camping eigenaar, Povis biedt naast onze standaard oplossingen ook maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan functionaliteiten in de software of gekoppelde kassa’s op verschillende locaties.

Hardware

Op deze website vindt u een selectie van onze hardware. We bieden kassa's, PIN-terminals, weegschalen, scanners en nog veel meer. Ons aanbod is echter veel groter en de combinaties zijn eindeloos. Zo kunnen we altijd een kassasysteem samenstellen dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Bovendien houden we er altijd rekening met dat de hardware en software goed op elkaar aansluiten. Bent u er nog niet over uit wat u nodig heeft? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!

Software

We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van onze kassasoftware. Daardoor is onze kassasoftware heel veelzijdig. Standaard bevat het reeds enorm veel functionaliteiten, maar onze ontwikkelaars houden van een uitdaging en kijken ernaar uit om weer iets nieuws te creëren. Dat kan iets kleins zijn in de remote dashboard of een compleet nieuwe functie. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en dan bespreken we de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Samen creëren wij uw kassa

Heeft u vragen of speciale wensen? We horen graag waar u naar op zoek bent. Neem gerust contact met ons op en dan gaan we zo snel mogelijk met elkaar in gesprek.

Povis kassasystemen

Ik wil graag meer informatie ontvangen over Povis maatwerk

Vul het formulier in. Ons team neemt op maandag t/m vrijdag binnen 24 uur contact met u op.

* Let op. bevat maandelijkse kosten