Afhalen & bezorgen

Dit is hoe je kosten bespaard op bezorgdiensten.

Het totaalpakket voor bezorg- en afhaalrestaurants! 

Besparen op de kosten van bezorgddiensten? Dat kan! Met Povis kunt u nu uw eigen, unieke website ontwikkelen waar uw klanten rechtstreeks kunnen bestellen.

Met ons totaalpakket voor afhaal- en bezorgrestaurants krijgt u een complete, professionele en gebruiksvriendelijke website en bezorgapp voor uw restaurant.

Hiermee kunt u onder andere:

– Uw eigen menukaart beheren

– Openingstijden, bezorggebied wijzigen

– Acties, kortingen, actiecodes maken

– Beoordelingen beheren

– Mailings en SMS versturen

– Administratie, bestellingen bijhouden

– Klantenbestand en statistieken inzien

De bestelsite wordt gekoppeld aan uw Povis kassasysteem, zo ontvangt u bestellingen rechtstreeks in uw kassa. Dit heeft als voordeel dat u alle bestellingen in één programma binnenkomen, u een complete boekhouding heeft en met de bonnen kunt blijven werken zoals u gewend bent. Efficient en kostenbesparend! Want met uw eigen bestelsite draagt u geen commissie of percentages af zoals bij veel bestelplatforms als Thuisbezorgd.nl gebruikelijk is.

Reageren?

Ga naar onze social media pagina's

Blijf op de hoogte

Povis, het kassasysteem dat weet wat jouw behoeften zijn. Daarom zijn wij altijd in ontwikkeling. Volg hier de laatste trends en ontwikkelingen! 

Landelijke PIN storing

Er is momenteel een landelijke PIN storing. veel van onze klanten hebben hier helaas veel last van. Er wordt hard aan gewerkt om de problemen

Lees verder »

Retail kassa

Opzoek naar een compleet en gebruiksvriendelijk kassa systeem voor uw winkel?  Povis biedt de voordelige all-in-one retail kassa! Lees verder

Lees verder »