Bij Povis begrijpen wij dat je je als ondernemer volledig wil richten op het ondernemen zelf. Daarom hebben wij standaardoplossingen voor uw kassasysteem. Boekhouden, reserveringen, verkoop rapporten of uw voorraad automatisch bijhouden? Bij Povis is het allemaal zo geregeld. Wij bieden volledig ingerichte, instapklare, voordelige all-in-one kassasystemen voor ondernemers. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van producten en modules die aansluiten bij alle benodigde functies die je als ondernemer nodig hebt. Ideaal voor startende ondernemingen of zaken die willen uitbreiden. In de basis bevat het pakket ons startpakket; een moderne touch-screen kassa met 12″ display voor uw klanten, een kassalade en een thermische bon-printer, welke we hebben aangevuld met verschillende modules. Voor elk businessmodel hebben we een kassa samengesteld tegen de meest scherpe prijzen.

All-in-one kassa's tegen scherpe prijzen

Gegarandeerd de beste deal

Door onze ervaring en samenwerking met verschillende ondernemers, vergaren wij de benodigde kennis om de meest geavanceerde kassa te ontwikkelen welke past bij jouw businessmodel. Wij leren van ondernemers en deze nieuwe kennis passen wij toe op onze kassasystemen. Zo ontwikkelen wij instap-klare all-in-one kassa’s. Met onze all-in-one kassasystemen weet u altijd dat de kassa volledig aansluit op de laatste wensen van de markt. Door onze continuïteit in verschillende branches blijven wij up-to-date met de laatste ontwikkelingen en werken wij voortdurend aan de beste oplossingen.

Zo ontwikkelen we high-end kassasystemen tegen scherpe prijzen.

Povis kassasystemen

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent?

Bent u op zoek naar een kassasysteem met hele specifieke functies of onderdelen? Povis ontwikkelt, bouwt en levert ook gebruiksvriendelijke kassasystemen op maat. Neem contact op en ontvang advies op maat