Dé horeca kassa van Nederland

Voordelige kassasystemen

Onze veelzijdige kassasystemen voor de horeca zijn zeer gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. De hardware is specifiek geselecteerd en zeer uitgebreid getest om met droge en vochtige handen te bediend te worden. We gebruiken volledig platte schermen zonder randjes, zodat het eenvoudig schoon te houden is.

Tweedehands prijzen

De meeste horecazaken zoeken een kassasysteem met een touch screen kassa, automatische kassalade en een bonprinter. Wij bieden een compleet nieuw pakket aan voor een tweedehands prijs! Eventueel kun u daar een keukenprinter of een PIN-terminal bij bestellen. Speciaal voor de horeca bieden wij de mogelijkheid om een scherm te kiezen dat ook met natte handen bediend kan worden.

Gebruiksvriendelijke bediening

Alle producten zijn logisch gegroepeerd, zodat het heel eenvoudig is om mee te werken. Klanten met bonnetjes, voorraadbeheer, online beheer en PIN-betalingen zitten standaard in onze software. En voor de eigenaar/manager zijn er diverse rapportages beschikbaar om aangifte te doen en inzicht te krijgen in uw omzet.

Handige restaurantmodus

In de speciale restaurantmodus wordt de plattegrond van uw zaak weergegeven en kunt u precies zien welke tafels bezet zijn, wat er per tafel besteld is en eventueel zelfs hoelang er geen bediening bij de tafel is geweest. Onze handhelds zijn perfect voor het opnemen van de bestelling aan de tafel. De bestelling wordt dan meteen doorgestuurd naar de printer of scherm in de keuken.

4.5/5

Povis scoort een 4,5 op Google reviews

Lees meer dan 50 reviews van Povis gebruikers

5/5

"Aanrader!"

Waarom Povis voor uw horeca zaak?

Altijd de beste deal

gebruiksvriendelijke kassa

Ons systeem bestaat uit een gebruiksvriendelijk 12" kassasysteem en synchroniseert met de keuken. Ons systeem kan eindeloos worden uitgebreid.

Altijd scherp geprijsd

De kassasystemen van Povis zijn scherp geprijsd. We kopen onze hardware slim in en ontwikkelen de kassasoftware zelf.

Eindeloze mogelijkheden

Integreer jouw programma's met onze kassa of vul jouw kassasysteem aan met pinterminals, handhelds en nog veel meer

24/7 support

Wij staan voor kwaliteit en service. ook buiten kantooruren om. Voor onze klanten zijn wij 24/7 bereikbaar!

Aanvullende horeca producten

ONMISBAAR VOOR DE HORECA

CCV Pax A920, De mobiele alles-in-één POS

In tijden waarin gebruiksgemak, snelheid en efficiëntie centraal staan, is mobiele betaalterminal de Povis CCV Pax A920 precies wat u nodig heeft!

NIEUW!

Self-service kiosk

DIGITALISEREN

Thuisbezorgd, Deliveroo, Uber Eats en meer

ONMISBAAR VOOR DE HORECA

CCV Pax A920 De mobiele alles-in-een POS

NIEUW!

SELF-SERVICE KISOK

DIGITALISEREN

Thuisbezorgs, Deliveroo, UberEats en meer

Kunt u niet vinden waar u naar opzoek bent?

Elke zaak is anders. Daarom bieden we naast onze standaardpakketten ook oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk daarbij aan meerdere kassa’s, specifieke functionaliteit in de software of hardware met speciale eisen. Wij denken graag met u mee om uw vraagstuk efficiënt op te lossen. Bent u op zoek naar een kassasysteem met hele specifieke functies of onderdelen? Neem contact op en ontvang advies op maat.

Vraag uw offerte aan
All-in-one horeca pakket

Vul het formulier in. Ons team neemt op maandag t/m vrijdag binnen 24 uur contact met u op.

* Let op. bevat maandelijkse kosten