De kassa voor iedere branche

Kassa nodig? Povis is ontwikkelt de meest gebruiksvriendelijke kassa voor iedere branche. Met onze kassasystemen weet u altijd dat uw kassa volledig aansluit op de laatste ontwikkelingen in uw branche. Lees snel verder..

Zeer gebruiksvriendelijk

Het belangrijkste is een zeer eenvoudig en gebruikersvriendelijk verkoopscherm. Dat is natuurlijk waar u de meeste tijd mee bezig bent. In het verkoopscherm rekent u af met uw klanten. Vanuit hier kunt u producten aanslaan, korting geven, bonnetjes parkeren en splitsen en natuurlijk afrekenen.

Bijzonder veelzijdig

De kassa’s van Povis worden standaard compleet inclusief kassasoftware geleverd. De software ontwikkelen we helemaal zelf en dat biedt ontzettend veel mogelijkheden. We zijn zelf ondernemers en hebben in het verleden veel kassas’s gebruikt. Daarom weten we precies hoe u lekker met een kassa kunt werken. Deze kassasoftware wordt standaard meegeleverd bij een volledig kassasysteem.

Horeca

Onze veelzijdige kassasystemen voor de horeca zijn zeer gebruiksvriendelijk en scherp geprijsd. De hardware is specifiek geselecteerd en zeer uitgebreid getest om met droge en vochtige handen te bediend te worden. We gebruiken volledig platte schermen zonder randjes, zodat het eenvoudig schoon te houden is.

Lees meer..

Detailhandel

Elke winkel is anders. Daarom zijn onze kassa’s voor de detailhandel volledig personaliseerbaar en geheel naar wens samen te stellen. Scanner nodig? Geen probleem. Weegschaal toevoegen? Zo geregeld. Veel mogelijkheden zijn reeds ingebouwd in onze software en anders voegen we dat handmatig toe. Onze programmeurs richten het systeem in zoals u dat wilt hebben, zodat u er meteen mee aan de slag kan!

Lees meer..

Verenigingen

Een kassasysteem voor verenigingen moet gebruiksvriendelijk zijn! Veel verschillende mensen van de vereniging zullen een enkele keer achter de kassa staan. Zij moeten zonder handleiding kunnen afrekenen. De kassasystemen van Povis staan bekend als zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn daarom bijzonder geschikt voor verenigingen.

Lees meer..

Recreatie

Maak het niet alleen je gast, maar ook jezelf gemakkelijk. Gebruik je of zoek je een kassasysteem, personeelsplanner, tafelreservering, een bestel website of juist alles in één? Kies dan voor onze totaaloplossing die ál deze aspecten bevat: de Povis Recras module. In samenwerking met Recras heeft Povis dé kassa ontwikkeld welke voldoet aan alle eisen in de recreatiebranche. Recras is een systeem waarin nagenoeg alle processen met betrekking tot klanten en boekingen kunnen worden georganiseerd en geautomatiseerd. Ontvangt jouw bedrijf boekingen? Grote kans dat ons reserveringssysteem de oplossing voor je is!

Lees meer..

All-in-one kassasystemen

Bij Povis begrijpen wij dat je je als ondernemer volledig wil richten op het ondernemen zelf. Daarom bieden wij standaardoplossingen voor iedere type branche welke volledig zijn ingericht naar jouw de wensen uit jouw markt.

Door onze ervaring en samenwerking met verschillende ondernemers, vergaren wij de benodigde kennis om de meest geavanceerde kassa te ontwikkelen welke past bij jouw type onderneming. Wij leren van ondernemers en deze nieuwe kennis passen wij toe op onze kassasystemen. Zo ontwikkelen wij onze all-in-one kassasystemen. Met onze all-in-one kassasystemen weet u altijd dat de kassa volledig aansluit op de laatste ontwikkelingen in uw branche. Door onze continuïteit in verschillende branches blijven wij up-to-date met de laatste ontwikkelingen en werken wij voortdurend aan de beste oplossingen. Op deze manier hebben wij de meest gebruiksvriendelijke en tevens het meest complete kassasysteem voor jouw onderneming ontwikkelt.

Boekhouden, reserveringen, automatisch uw voorraad bijhouden? Bij Povis is het zo geregeld. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van producten en kassa modules die aansluiten bij alle benodigde functies die je als ondernemer nodig hebt. Ideaal voor startende ondernemingen of zaken die willen uitbreiden. In de basis bevat het pakket ons startpakket; een moderne touch-screen kassa met 12″ display voor uw klanten, een kassalade en een thermische bon-printer, welke we hebben aangevuld met verschillende modules. Voor elk branche hebben we een complete kassa samengesteld tegen de meest scherpe prijzen.

Maatwerk kassa

Neem contact op