Veelzijdige kassa’s voor de detailhandel

Elke winkel is anders. Daarom zijn onze kassa’s voor de detailhandel volledig personaliseerbaar en geheel naar wens samen te stellen. Scanner nodig? Geen probleem. Weegschaal toevoegen? Zo geregeld. Veel mogelijkheden zijn reeds ingebouwd in onze software en anders voegen we dat handmatig toe. Onze programmeurs richten het systeem in zoals u dat wilt hebben, zodat u er meteen mee aan de slag kan!

Eenvoudig in gebruik

De kassa is heel eenvoudig in het dagelijks gebruik. Om te beginnen maken we overzichtelijke categorieën voor uw producten. U kunt ze dan via het het touch screen selecteren of via een barcodescanner rechtstreeks aan de bon toevoegen. Met name voor de duizenden producten van een stoffenhandel, supermarkt of groothandel is het scannen van de barcode ideaal. Een klantendisplay toont meteen wat het product en de prijs zijn. Op een groot klanten scherm (12” of 15”) zien aanbiedingen en promoties er goed uit. Gebruik cross-selling om uw omzet te verhogen!

Voor starters in de detailhandel

We hebben een kant-en-klaar pakket voor nieuwe winkels samengesteld. Ideaal voor startende ondernemingen of zaken die willen uitbreiden. Het pakket bevat een moderne touch screen kassa met een 12″ display voor uw klanten, een kassalade en een bonprinter. Bovendien bieden we diverse PIN-terminals als optie aan. Onze all-in-one kassa voor startende ondernemers kunnen wij al binnen 24 uur leveren zodat u nergens aan hoeft te denken en direct kunt beginnen met ondernemen. Bestel onze kassa voor startende ondernemers nu voor €999,-Kassa voor detailhandel


Overzichtelijke rapportages

Als u de kassa afsluit, kunt u meteen rapportages van omzet, verkoop en vele andere zaken bekijken. Dat kan op de kassa zelf, maar ook heel gemakkelijk vanuit huis of elke andere plek met toegang tot internet. Gebruik daarvoor ons remote dashboard. Een absolute aanrader voor als u meerdere kassa’s in gebruik hebt.

Koppeling met uw webshop en administratie

De kassa’s van Povis kunnen gekoppeld worden met uw webshop en administratieve systeem. Zo wordt uw omzet, voorraad en bijvoorbeeld je BTW-aangifte automatisch bijgehouden. Dat scheelt enorm veel tijd, die u weer aan u klanten of onderneming kunt besteden.

Veelzijdige kassa op maat

Naast het bovenstaande standaardpakket bieden we ook maatwerkoplossingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk daarbij aan extra randapparatuur, specifieke functionaliteit in de software of gekoppelde kassa’s op verschillende locaties. Wij denken graag met u mee om uw vraagstuk efficiënt op te lossen.

Neem contact op