Carwash kassa

Opzoek naar een kassasysteem welke de beste gebruikservaring biedt voor de moderne carwash? Povis heeft de oplossing, de carwash kassa!

Opzoek naar een kassasysteem welke de beste gebruikservaring biedt voor de moderne carwash? Povis heeft de oplossing, de carwash kassa!Hét afrekensysteem voor de moderne Car WashIn samenwerking met Easy Car Systems heeft Povis het afrekensysteem CWPos ontwikkeld. CWPos voldoet aan alle eisen van een moderne Car Wash. Easy Car Systems levert de carwash kassa; een volledig geïntegreerd kassasysteem met een Hawkeye nummerbordherkenning en aansturing van de wasstraat.

CWPos is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Povis en Walnut Loyalty met de expertise van Eenzet en City Carwash.Geïntegreerde kassa

Ons systeem bestaat uit een kassa met de aansturing van de wasstraat en het Hawkeye nummerbord- herkenning. Ons systeem kan eindeloos worden uitgebreid.

Nummerbord herkenning

Breng het klantgedrag in kaart! Met de hawkeye wordt ervoor gezorgd dat er op iedere locatie kentekenherkenning kan worden toegepast.

Aansturing wasstraat

Er wordt een koppeling gemaakt tussen de verkregen data vanuit de kenteken- herkenning en de aansturing van de wasstraat.

Koppeling met administratie

Wij bieden koppelingen met meer dan 15 financiële administratie pakketten, backoffice via internet en integratie met uw website.

Loyaliteit

Met de integratie van Walnut Loyalty wordt middels de Hawkeye nummerbord herkenning niet alleen de wasstraat aangestuurd maar is er ook een complete oplossing ontwikkeld voor loyaliteit. Hierbij draait het niet alleen om het sparen van punten en het voeren van campagnes. Het gaat erom dat jouw organisatie begrijpt wat de behoeftes van de klanten zijn. Met Walnut Loyalty krijg je toegang tot een overzichtelijk online-platform waar veel waardevolle data wordt verzameld. Hiermee krijg je meer inzicht in de wensen van je klanten waardoor je ze kunt overtuigen om vaker je organisatie te bezoeken.

De samenwerking tussen Povis, City Carwash, Eenzet Carwash en Walnut, heeft erin geresulteerd een kassasysteem te ontwikkelingen welke de beste gebruikservaring biedt voor de moderne carwash.

www.easycarsystems.com

Reageren?

Ga naar onze social media pagina's

Blijf op de hoogte

Povis, het kassasysteem dat weet wat jouw behoeften zijn. Daarom zijn wij altijd in ontwikkeling. Volg hier de laatste trends en ontwikkelingen! 

Landelijke PIN storing

Er is momenteel een landelijke PIN storing. veel van onze klanten hebben hier helaas veel last van. Er wordt hard aan gewerkt om de problemen

Lees verder »

Retail kassa

Opzoek naar een compleet en gebruiksvriendelijk kassa systeem voor uw winkel?  Povis biedt de voordelige all-in-one retail kassa! Lees verder

Lees verder »