Waarom automatiseren

Multi-channel is het sleutelwoord tot succes. Dit omvat veel aspecten; online marketing, e-commerce, gebruik van online data maar ook automatisering van bedrijfsprocessen. Wij ontwikkelen daarom niet alleen een heel stabiel en toegankelijk kassasysteem, maar bieden wij ondernemers ook handvaten om hun onderneming te automatiseren en te digitaliseren om zo toekomst bestendig te kunnen ondernemen.

Wat kan een kassasysteem in de digitalisering voor het MKB betekenen? Bekijk het Povis digitale groeiplan.

Automatisering van bedrijfsprocessen

Met een kassasysteem van Povis beschikt u altijd over een real-time update waardoor de rapportages altijd over de juiste voorraadaantallen beschikken. Ook het wijzigen van prijzen, invoeren van kortingen en het aanvullen van de voorraad worden automatisch geüpdate. Maar daar blijft het niet bij.

De software ontwikkelen wij zelf, daardoor kunnen wij de software naar wens uitbreiden met verschillende functionaliteiten.

Door middel van onze software integraties kunnen wij uw digitale producten verbinden en real-time synchroniseren met uw Povis kassasysteem. Zo kunt u bijvoorbeeld uw boekhoudpakket, ticketingsystemen, reserveringen of kortingbonnen met uw Povis kassasysteem koppelen.

Ook kunt u een koppeling maken met uw webshop, zo wordt de fysieke voorraad aan de online voorraad van de webshop gekoppeld. Wanneer er iets in de webshop wordt verkocht, zal de voorraad real-time geüpdatet worden waardoor de rapportages altijd over de juiste voorraadaantallen beschikken.

Maakt u gebruik van de bestelsites zoals Thuisbezorgd? Ook deze bestelsite kunnen wij aan uw Povis kassasysteem koppelen zodat uw orders direct worden verwerkt en opgenomen in uw administratie. De bestellingen via thuisbezorgd komen binnen als order in uw kassa. Wanneer er ook gebruikt wordt gemaakt van een keukenschermen verschijnen deze bonnen ook direct op het keukenscherm.

Connect jouw restaurant

Wilt u besparen op uw thuisbezorgd kosten? Dat kan! Povis biedt in samenwerking met Sitedish nu uw eigen bestelsite aan. De bestelsite wordt direct gekoppeld aan uw Povis kassasysteem. Samen met uw kassasysteem kunt u er nu voor kiezen om een eigen thuisbezorgd website te starten waarop klanten al uw producten kunnen bestellen. Hiervoor betaalt u maandelijkse abonnementskosten van slechts €34,95 p.m. U betaalt dus geen commissie kosten!

Jouw eigen bestelsite laten ontwikkelen? Neem contact op!

Povis e-Commerce

Het online oriëntatie proces wordt steeds dominanter en het online verkoopkanaal trekt steeds meer nieuwe klanten aan. Als ondernemer wil jij daarom dat jouw bedrijf online goed vindbaar is. Bij Povis begrijpen wij dat. Digitaliseren is geen doel op zich, maar nodig om als ondernemer aan te sluiten bij wat de toekomst vraagt.

Daarom biedt Povis nu de online oplossing aan. De website/shop welke jouw bedrijf en/ of producten online vertegenwoordigd. Povis e-Commerce! Met onze dienst kunt u bij ons eenvoudig uw website of webshop laten ontwikkelen. Deze wordt direct gekoppeld aan uw kassasysteem. Zo worden al uw online boekingen of bestellingen real-time in de kassa gesynchroniseerd.

Jouw eigen website laten ontwikkelen? Neem contact op!

NIEUW
Bestellen met QR-code

Een bestel-app aan tafel is tegenwoordig een onmisbare oplossing voor de horeca.

Snel, simpel en efficiënt.  Er zijn verschillende mogelijkheden om betalen via QR-code aan te bieden, bijvoorbeeld door middel van de eigen smartphone. Je toont de QR-code aan je klant, de klant scant deze en de betaling wordt direct afgerond. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld tafelbordjes. Het plaatsen van bordjes met QR-codes op uw tafels biedt vele voordelen, vooral tijdens de coronacrisis.

Gasten kunnen middels de QR-code per tafel via hun smartphone geheel zelfstandig uw digitale menukaart inzien, een bestelling plaatsen en de betaling voltooien zonder dat hier personeel voor ingezet hoeft te worden. Zo kunt u gemakkelijk afstand bewaren tot de gasten en hoeven uw gasten niet te wachten om een bestelling op te kunnen nemen. Met de kassa integratie van Povis, komt de bestelling namelijk direct terecht in de kassa en via de kassa wordt de bestelling doorgestuurd naar de keuken.

Laat uw klanten niet wachten! Biedt hen nu bestellen via QR-Code aan.

Jouw eigen QR bestel code? Neem contact op!

Neem contact op