Waarom Povis?

Povis is een kassaleverancier voor en door ondernemers. In het verleden hebben wij zelf veel kassasystemen gebruikt en wij vonden dat het beter kon. Vooral qua gebruiksgemak: leveranciers verwachten namelijk dat je alle nieuwe systemen begrijpt, terwijl ze door techneuten gemaakt zijn. Dankzij onze eigen ervaring weten we als geen ander wat de eisen en wensen zijn met betrekking tot de producten en diensten die wij nu zelf leveren. Povis denkt met u mee. Wij leveren onze systemen in heel Nederland en daar buiten. Momenteel hebben we systemen staan in België, Gambia en Marokko.

Goedkope kassa’s

De kassasystemen van Povis zijn niet alleen gebruiksvriendelijk en veelzijdig, maar ook voordelig. Hoe is dat mogelijk?

  • We zijn een klein bedrijf zonder overhead.
  • We ontwikkelen de software zelf.
  • We kopen onze hardware slim in.

Geen overhead

Ten eerste hebben we geen dure gebouwen op A-locaties, geen superdeluxe showroom, geen accountmanagers die de hele dag op de weg zitten, geen uitgebreide shows op beurzen enz. Dankzij een klein en gefocust team en geoptimaliseerde werkwijze, kunnen we erg efficiënt werken. Zo houden wij de kosten laag en kunnen we onze producten betaalbaar houden.

Eigen software

De software is een enorm belangrijke component van onze kassasystemen. Wij doen de ontwikkeling volledig in huis. Dat scheelt enorm in de kosten. Bovendien hebben we daardoor volledige controle over de functionaliteit. We kennen het systeem door en door, waardoor we ook altijd goed en snel kunnen helpen bij vragen. Lees meer over onze software.

Slimme inkoop

Tenslotte onderhouden we rechtstreeks contact met de producenten van onze hardware. Doordat er geen tussenhandel is, kunnen we de marges laag houden en onze kassa’s voor een scherpe prijs aanbieden.

Het team

We hebben een divers team met enthousiaste en gekwalificeerde mensen. De dagelijkse leiding is in handen van de gebroeders Kon, waarbij Danny de commerciële kant op zich neemt en Ruben de techniek aanstuurt. Danny wordt daarbij geholpen door de mensen van verkoop en van marketing. De afdelingen support en ontwikkeling ondersteunen Ruben bij de techniek. Zij doen o.a. programmeerwerkzaamheden, technische ondersteuning voor onze klanten en installaties op locatie.

Neem contact op