Recras

Het complete administratie- en reserveringssysteem voor de recreatiebranche.

Maak het niet alleen je gast, maar ook jezelf gemakkelijk. Gebruik je of zoek je een kassasysteem, personeelsplanner, tafelreservering, een bestel website of juist alles in één? Kies dan voor onze totaaloplossing die ál deze aspecten bevat: de Povis Recras module. In samenwerking met Recras heeft Povis dé kassa ontwikkeld welke voldoet aan alle eisen in de recreatiebranche. Recras is een systeem waarin nagenoeg alle processen met betrekking tot klanten en boekingen kunnen worden georganiseerd en geautomatiseerd. Ontvangt jouw bedrijf boekingen? Grote kans dat ons reserveringssysteem de oplossing voor je is! Lees snel verder..

Recras

Het complete administratie- en reserveringssysteem voor de recreatiebranche.

Maak het niet alleen je gast, maar ook jezelf gemakkelijk. Gebruik je of zoek je een kassasysteem, personeelsplanner, tafelreservering, een bestel website of juist alles in één? Kies dan voor onze totaaloplossing die ál deze aspecten bevat: de Povis Recras module. Lees snel verder..

Wat kan Povis Recras voor u betekenen?

Hét kassasysteem voor de recreatiebranche

Recras koppelen met jouw Povis kassasysteem heeft vele voordelen. Zo wordt de module direct geïntegreerd met het kassasysteem. Alle verkochte activiteiten en producten worden automatisch toegevoegd aan de reeds bestaande boeking en bovendien worden deze verkopen meegenomen op de algehele factuur. Ook biedt Povis in deze module een speciale restaurantmodus waarbij de plattegrond van uw zaak wordt weergegeven. Zo kunt u precies zien welke tafels bezet zijn, wat er per tafel besteld is en eventueel zelfs hoelang er geen bediening bij de tafel is geweest. Bestellingen worden direct doorgestuurd naar de kassa printer of het keukenscherm. Het kassasysteem met Recras module wordt compleet geleverd inclusief bon-printer, kassalade en gekoppelde PIN.

Door middel van onze API is het mogelijk het kassasysteem te koppelen met je eigen website, je boekhoudpakket, en nog veel meer..  

Directe integratie met uw Povis kassa

Verkochte activiteiten en kunnen direct worden toegevoegd aan reeds bestaande boekingen en bovendien worden deze meegenomen op een algehele factuur.

Online reserveringen

Klanten kunnen online reserveren en direct betalen via iDEAL, Paypal en Creditcard. Zodra er gereserveerd is, wordt de kalender met beschikbare data op de website automatisch bijgewerkt.

Verzenden van herinneringen

Stuur automatisch herinneringen naar uw klanten van gemaakte boekingen of uitblijvende betalingen. Dit zal veel tijd besparen op uw administratie.

Personeelsplanning

Houdt de volledige personeelsplanning bij in onze module en laat uw personeelsleden zelf inloggen. Ook kan uw personeel direct hun eigen rooster inzien. Daarnaast zijn urenregistraties, automatische mails naar personeel en overzichten van gewerkte uren mogelijk.

Klantgegevens

Klant- en boekingsgegevens én alle relevante klantcorrespondentie worden op dezelfde pagina bewaard voor een compleet overzicht in één oogopslag.

 

Arrangementen

Laat uw klanten standaard arrangementen online reserveren. Met onze module kunt u voorbeeldprogramma’s van activiteiten laten zien.

Facturering

Aan de hand van een geboekte activiteit of arrangement kan er razendsnel een factuur worden opgemaakt. Recras houdt daarnaast ook de betaaltermijn van verstuurde facturen in de gaten.

Razendsnelle offertes en bevestiging

Verstuur professionele offertes en bevestigingen met slechts één muisklik.

Voor wie?

Outdoor en activiteiten

Toeristische voorzieningen

Indoor en horeca

Onze module Recras is sterk in het combineren van verschillende activiteiten in één reserveringssysteem. Valt jouw bedrijf niet precies onder bovenstaande branches of verzorg je juist een combinatie van activiteiten? Ook dan kan je waarschijnlijk goed werken met Recras! Neem contact op voor de mogelijkheden.